Ga naar de inhoud
Toekomstbestendig laadplan
Draagvlak onder de VvE-leden
Ontzorging VvE-Beheerders
Subsidieproof advies voor VvE’s

Gratis webinar

Vraag een gratis webinar aan vol met kennis over besluitvorming, techniek, kosten, brandveiligheid en nog veel meer.

Aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een VvE onder uw beheer waar dit onderwerp nu al speelt en wilt u meteen een offerte en afspraak inplannen?

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief delen kennis over beschikbare subsidies en laten VvE’s en beheerders aan het woord.

Aanmelden

Onze kennis

Er komt behoorlijk wat kijken bij de besluitvorming over laadpunten en de realisatie ervan bij VvE’s met eigen parkeergelegenheid. Om tot een goed oplaadpuntenadvies te komen dat toekomstbestendig is en kan rekenen op de steun van VvE-leden is specialistische kennis en ervaring nodig. VVE Laadloket heeft deze kennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd en begeleidde al honderden VvE’s in de besluitvorming en realisatie van laadpunten.

Een specialist in huis

VvE Beheerders hebben de handen vol om VvE’s bij te staan met het financieel, organisatorisch, administratief, technisch en bouwkundig beheer van de VvE. Merkt u ook dat VvE’s u steeds meer vragen stellen over verduurzamingsmaatregelen zoals laadpunten? En ervaart u dat het beantwoorden van de vragen daarover veel tijd kost? Maar heeft u geen specialist in huis die hier de kennis en toewijding voor heeft?

VVE Laadloket helpt VvE Beheerders bij deze vraagstukken. Wij nemen het gehele advies- en besluitvormingstraject van u over voor de realisatie van de laadpunten. Op deze manier kunt u zich richten op de primaire taken als VvE Beheerder en hoeft u geen tijd te spenderen aan specialistisch advies voor laadpunten. Natuurlijk blijft VVE Laadloket wel in contact met u als beheerder.

Onze beproefde succesvolle aanpak bestaat uit drie stappen.

Het Traject

Stap 1

Toekomstbeeld

  • Op basis van enquêtes onder de leden wordt het Gezamenlijk Toekomstbeeld van elektrisch laden voor uw VvE opgesteld.
  • Dit geeft inzicht in huidige en toekomstige behoefte aan laadpunten en zorgt voor draagvlak binnen de VvE.
Stap 2

Schouw & Oplaadpuntenadvies

  • VVE Laadloket voert een schouw uit op locatie.
  • Het toekomstbeeld en de uitkomsten van de schouw leiden tot een oplaadpuntenadvies met een toekomstbestendig laadplan. Naast het laadplan komen veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit en verdeling van kosten terug in het adviesrapport
Stap 3

Ondersteuning leveranciersselectie

  • Na een positief besluit over het laadplan gaan we opnieuw voor de VvE aan de slag.
  • Op basis van de uitkomsten van het oplaadpuntenadvies vraagt VVE Laadloket offertes aan. Dankzij onze kennis van de techniek en de markt krijgt de VvE het beste en meest voordelige aanbod voor de realisatie van laadpunten bij de VvE.

Het oplaadpuntenadvies van VVE Laadloket is volledig subsidieproof en al beschikbaar vanaf € 780,- na aftrek van de subsidie en inclusief BTW.

Gratis webinar

Roland Steinmetz deelt in 30 minuten zijn kennis over Laadpalen bij VvE’s en wat u als VvE beheerder kan doen als VvE’s zich melden met een laadbehoefte. Vraag hier het gratis webinar aan vol met kennis over besluitvorming, techniek, kosten, brandveiligheid en nog veel meer.  Mailen kan natuurlijk ook op info@vvelaadloket.nl

Naam(Vereist)

Aanvragen vrijblijvende offerte oplaadpuntenadvies

Heeft u een VvE onder uw beheer waar dit onderwerp nu al speelt en u wilt deze meteen doorverwijzen naar VVE Laadloket voor het ontvangen van een offerte of het plannen van een kennismaking? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met de VvE.

LET OP: Het e-mailadres dat u in dit formulier invult ontvangt de offerte. U kunt de contactpersoon van de VvE zelf of van de VvE Beheerder achterlaten.

"*" geeft vereiste velden aan

1Contactpersoon VVE
2Gegevens VVE
3Gegevens aanvraag

Contactpersoon VVE

Naam*

Blijf op de hoogte

Onze nieuwsbrief voor VvE beheerders verschijnt één keer in de twee maanden. Schrijf je in en blijf op de hoogte. Wij delen kennis, informatie over beschikbare subsidies en laten VvE’s en beheerders aan het woord.

Partners

VVE Laadloket © 2024 alle rechten voorbehouden