Ga naar de inhoud
Draagvlak onder de VvE-leden
Onafhankelijk advies en leveranciersselectie
Technische check voor optimale en veilige plaatsing

Over VvE Laadloket

VVE Laadloket is een initiatief van EVConsult en GoodPoint, specialisten in elektrisch vervoer en de benodigde laadpunten. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat VvE’s grondig te adviseren bij het maken van een VvE oplaadpuntenadvies. Dit is altijd maatwerk en gebeurt in nauwe samenwerking met het VvE-bestuur en/of technische commissie.

Met het laadplan en o.a. aanbevelingen voor veiligheid, kostenverdeling en de benodigde stroomcapaciteit in het adviesrapport heeft u voldoende handvatten om het besluitvormingstraject door te gaan. Mocht u daar ondersteuning in wensen dan kunnen we dat extra aanbieden. We besteden in het adviestraject veel aandacht aan het sociale aspect dat binnen VvE’s speelt en het gemeenschappelijk toekomstbeeld richt zich daar specifiek op. Wat willen de verschillende leden omtrent elektrisch rijen en welke vragen of angsten spelen een rol binnen dit proces?

Na een schouw op locatie wordt er in het oplaadpuntenadvies geadviseerd op het gebied van de techniek en het daarbij behorende kostenplaatje. De combinatie van deze twee onderdelen maakt het makkelijker om tot een gedragen besluit te komen. En na een positief besluit gaat de adviseur opnieuw voor uw VvE aan de slag met de leveranciersselectie. Dankzij onze kennis van de markt en techniek weten wij het beste en meest voordelige aanbod uit de markt te halen voor de VvE laadpalen.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen en hoe het adviestraject van VVE laadloket verloopt? Lees hier meer over ons oplaadpuntenadvies voor VvE’s.

Oplaadpuntenadvies

Plan een kennismaking in

U kunt zelf een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met onze adviseurs inplannen. We nemen graag kort de situatie door van uw VvE en kunnen we uw vragen beantwoorden.

Aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft uw een VvE een toenemende laadbehoefte? Of wilt uw VvE het gewoon goed geregeld hebben met een laadplan voordat er laadbehoefte ontstaat en de notificatieregeling van kracht wordt? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het oplaadpuntenadvies.

Offerte aanvragen

Werken bij VVE Laadloket

Onze vacatures

Welkom bij VVE Laadloket waar je meebouwt aan een duurzaam bedrijf die Verenigingen van Eigenaren helpt om tot een toekomstbestendig laadplan voor de realisatie van laadinfrastructuur te komen. Op dit moment zijn er geen vacatures.

VVE Laadloket © 2024 alle rechten voorbehouden